TRX

 

TRX cymbaler är äkta handgjorda turkiska cymbaler tillverkade enligt gamla traditioner kombinerat med TRXs moderna design. TRX erbjuder fyra olika cymbalserier som innehåller allt från de tunnaste, mest välljudande cymbalerna till de kraftigaste modellerna som kan bryta igenom vilken ljudbild som helst.
Ta mig till TRX direkt >>>

Var och en av cymbalerna är ett imponerande hantverk som gjort varje cymbal unik. De turkiska cymbalsmedernas tränade öron garanterar att varje cymbal låter perfekt. TRX bjuder på ljudupplevelser som torde överraska även de mest kräsna trummisarna. Att cymbalerna är fantastiskt vackra hantverk att se på är ren bonus.

TRX har testats och fått lysande recensioner i bl.a Modern Drummer Magazine (se recension #1, se recension #2) och hos Mike Dolbear (se recension). 

TRX är uppdelade i fyra serier:

  • DRK (Dark) – Ultratunna cymbaler med mörk old-school-karaktär och mycket värme som ger en ljudupplevelse som är svårslagen. En verklig dröm för jazztrummisar.
  • MDM (Medium) – Normalkraftiga cymbaler med traditionell svarvning, polering och hamring. Allround-cymbaler med karaktäristik som är anpassad för dagens mångsidiga musikstilar.
  • ALT (Alternative) – Kraftigare gjutning och hamring i flera nivåer erbjuder ett nytt allround-alternativ för lite hårdare/tuffare musik som kräver lite mer högfrekvent och starkare ljud än mediumklassade cymbaler.
  • BRT (Bright) – Kraftigaste gjutningen som ger ett fokuserat högfrekvent register, hög ljudvolym och maximal projektion som kan bryta igenom vilken ljudbild som helst. BRT är den perfekta cymbalserien för hårdrock och metaltrummisar.

Ta mig till TRX-cymbalerna >>>

Samtliga TRX-cymbaler levereras direkt från svenska distributören med 3 års garanti.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.