Prisgaranti

När du handlar hos oss ska du alltid kunna känna dig trygg med att du får ett bra pris. Hittar du lägre pris på annat håll så kan vi i de flesta fall matcha. Alla butiker har olika prismodeller, vi matchar därför på totalbeloppet dvs inte enskilda artiklar. 


Instruktion
Gör din beställning precis som vanligt. Direkt efteråt skickar du ett mail till oss med ditt ordernummer samt skämdump från kassan i den webbutik där du hittat ett lägre totalbelopp. Vi justerar manuellt beloppet på din beställning till det lägre priset. Skulle vi av någon anledning inte kunna matcha priset så meddelar vid dig direkt och du har då självklart möjlighet att avbryta beställningen om du önskar. 


Villkor för prismatchning

  • Butiken ska finnas inom EU.
  • Produkterna ska finnas i lager för omgående leverans.
  • Vi matchar enbart priser på nya produkter (ej B-stock).
  • Priset får inte vara uppenbart felaktigt.
  • Priset som jämförs är produktpris(er) + frakt och eventuella avgifter, d.v.s. totalbeloppet du måste betala för att få produkten levererad till din adress.


Även om vi i de flesta fall matchar så förbehåller vi oss rätten att inte göra så. Vi meddelar dig i så fall direkt och du har då möjlighet att avbryta beställningen om du önskar. 

  

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.