Montera trumset

Nya trumset levereras alltid omonterade. Att montera trummor första gången kan vara lite knepigt eftersom det är så många olika delar men det mesta är faktiskt ganska enkelt. Alla trumset har en liknande konstruktion så när du lärt dig ett trumset så kan du i princip montera vilket trumset som helst sedan. 

Ytterst få trumset levereras med monteringsinstruktion vilket kan tyckas märkligt. Alla trumset har dock snarlik konstruktion så med valfri instruktion kommer du långt. På nätet finns både videos och skrivna instruktioner. Vi brukar rekommendera videos eftersom texten kräver att man förstår terminologin och att vissa moment kan vara svåra att beskriva i text. Har du köpt ett trumset från Trumslagaren så är du förstås alltid välkommen att ringa så hjälper vi till med support.

Nedan hittar du några videos som vi tycker är bra varav två av våra egna instruktionsvideos (montering av trumset för barn). Längst ned hittar du skrivna instruktioner. Observera att det kan förekomma vissa skillnader i konstruktionen mot det trumset du har men skillnaderna är oftast små. 
Ludwig drums assembly
Set-Assembly-Instructions.pdf

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.