Den ultimata upplevelsen av digitala trummor

När du behöver ett akustiskt trumset i all sin prakt på scenen – men samtidigt all den kraft och månsidighet som bara Rolands världsledande teknik kan erbjuda. Då är VAD svaret på dina önskningar. 

VAD - V-Drums Acoustic Design - här finns tre olika modeller. VAD306 som har mindre stommar och trummodulen TD-17. Därefter de två toppmodellerna VAD503 och VAD506 som har fulldjupa stommar och den mycket avancerade trummodulen TD-27. Skillnaden i övrigt mellan de två kitten är att VAD506 har utökats med ytterligare puka och cymbal. . 

Roland VAD-modeller

En omslutande akustisk trumupplevelse

Med det imponerande utseendet, den välbekanta uppställningen och den inspirerande spelkänslan hos ett högklassigt akustiskt trumset får VAD-serien vilken trummis som helst att känna sig hemma. VAD506 har exempelvis en 14-tums stålvirveltrumma plus 10- och 12-tums hängpukor, en 14-tums golvpuka och en 20-tums bastrumma som är byggda av trästommar med fullt djup, vilket ökar äkthetskänslan och ger dig en tydlig känsla av akustiska instrument när du spelar. Den kompletta cymbaluppsättningen inkluderar en 12-tums V-hi-hat, 14- och 16-tumscrashar (båda med tunn profil och strukturerad yta) samt en 18-tums ridecymbal, för överlägsen spelkänsla och naturligt utseende på scenen.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.