Leveranstider i jul

Stopptiden för paket som ska levereras innan julafton är nu tyvärr förbi men välkommen att besöka vår butik i Haninge!


Leveranstider i jul
Vi har extrapersonal för att  ta hand om alla beställningar som kommer in. Varor med lagerstatus "I lager" skickas senast följande arbetsdag. Observera att vissa artiklar har en angiven ledtid eller tillfälligt slut. Detta framgår vid köpknappen på respektive produkt. Är du osäker så fråga oss gärna! 

Officiell stopptid hos våra speditörer för leveranser som ska nå fram till orter i Sverige innan julafton är 21/12 kl 12, men till de flesta orter så kan beställningar gjorda ända fram till onsdag 22/12 kl 13 levereras innan julafton. Vi kan förstås aldrig ge några garantier för oförutsedda händelser i transportledet. Vissa orter, främst i norra Sverige har längre leveranstid. Beställ helst så att det finns några dagars marginal eller besök vår butik i Haninge. Fråga oss gärna om du undrar om leveranstid. Vi finns på mail, telefon och chat. 


Förlängt öppet köp
Vi har förlängt öppet köp till 10/1 2022. Det gäller automatiskt för alla beställningar gjorda efter 23/11.  Observera att hygienprodukter som öronproppar inte har öppet köp.


 

 

 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.