Leveranstider i jul

Leveranstider i jul
Vi har extrapersonal för att  ta hand om alla beställningar som kommer in. Varor med lagerstatus "I lager" skickas senast följande arbetsdag. Observera att vissa artiklar har en angiven ledtid eller tillfälligt slut. Detta framgår vid köpknappen på respektive produkt. Är du osäker så fråga oss gärna! 

Officiell stopptid hos våra speditörer för leveranser som ska nå fram till orter i Sverige innan julafton är 19/12 kl 12, men till de många orter så kan beställningar gjorda ända fram till torsdag 22/12 kl 12 levereras innan julafton. Vi kan förstås aldrig ge några garantier för avvikelser eller andra oförutsedda händelser i transportledet. Vissa orter, främst i norra Sverige har längre leveranstid. Beställ helst så att det finns några dagars marginal eller besök vår butik i Haninge. Fråga oss gärna om du undrar om leveranstid. Vi finns på mail, telefon och chat. 


Förlängt öppet köp
Vi har förlängt öppet köp till 10/1 2023. Det gäller automatiskt för alla beställningar gjorda efter 28/11.  Observera att hygienprodukter som öronproppar inte har öppet köp.


 

 

 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.