Henrik

Tävling: Vinn Chads signaturvirvel!

Missa inte chansen att vinna Chad Smith's signaturvirvel! Reglerna är enkla, recensera produkter hos oss och ta del i utlottningen. Vi kommer dra tre slumpvisa vinnare den 28/2. Förutom det fina förstapriset kommer vi även dela ut två priser i form av presentkort hos oss på vardera 250kr.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! VINNARNA KOMMER ATT PUBLICERAS I SEPARAT INLÄGG


För att en recension ska bli godkänd krävs, förutom att du testat produkten förstås att du:

  • Berättar vad du tycker om produkten och varför.
  • Klickat i antal stjärnor som motsvarar ditt betyg.


Du skriver recensioner på respektive produktsida i webbutiken. Recensionen behöver inte vara lång. Var ärlig, recensionerna är till för att hjälpa andra. Sätt det betyg du tycker att produkter förtjänar. Vi kommer absolut inte premiera recensioner pga många stjärnor. Du får skriva så många recensioner du önskar men bara en per produkt. 

Den 28/2 drar vi vinnarna bland dem som skrivit recensioner under perioden 28/1-27/2. Vinnarna publiceras här på hemsidan senast 1/3, Facebook och Instagram. Förstapris är en 14x6" PDP by DW Snare Drum Signature Snares Chad Smith, i akryl. Värde 2800:- 2-3-pris är presentkort på 250kr att använda i webbutiken. Vi reserverar oss rätten att ta bort recensioner som inte uppfyller våra förväntningar på saklighet, språkbruk mm. Recensionerna godkänns manuellt innan de publiceras så bli inte förvånad om de inte syns direkt.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.