Henrik

Roland TD-17

Stor nyhet från Roland: TD-17 ersätter TD-11 Denna bloggpost skrevs ursprungligen 180509

Roland TD-17 heter ersättaren för den tidigare storsäljaren TD-11. Precis som tidigare riktar sig TD-17 mot trummisar som verkligen vill satsa på trummor. Ett digitaltrumset av riktigt hög byggkvalitet, fina funktioner och dessutom med väldigt bra ljud. Utvecklingen går fort inom det digitala segmentet och TD-17 har fått ta del av ljudteknologin från Rolands proffsmodell TD-50. 

TD-17 släpps i tre olika trumset. Roland TD-17K-L som är den enklaste varianten och som ersätter TD-11K, Roland TD-17KV som har nätskinn på alla trumpads och som ersätter TD-11KV, Roland TD-17KVX som är en helt ny modell och ersätter TD-11KV Special edition. TD-17KVX är utrustad med ytterligare en cymbal och dessutom en fristående hi-hat (stativet köps separat).  Modellerna TD-17KV och TD-17KVX har dessutom en häftig bluetooth-funktion som gör det möjligt att strömma musik direkt till trummodulen utan att använda AUX-kabel. 

För den som önskar går trummodulen TD-17 att köpa separat. Ett utmärkt alternativ exempelvis för dig som har ett TD-11-trumset men vill uppgradera till senaste ljudmodulen för att ta del av ännu häftigare ljud och spelupplevelse. 

Som alltid har vi massor av Roland-trumset på lager för omgående leverans. Fråga oss gärna om du är nyfiken på Roland TD-17! 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.