Henrik

Nya trumset från Roland!

Roland har precis uppdaterat en stor del av sin modellserie. Vi beskriver nyheterna i korthet.

Roland har gått igenom sitt modellprogram och gjort uppdateringar. Till stor del handlar det om att cymbalerna bytts ut mot en nyare och tunnare modell som ska ge bättre anslagskänsla. Dessutom har trummodulerna uppdaterats med senaste programvaran men för dig som köper en modul med gamla programvaran är det lätt att uppgradera. Modellerna har fått ett snäpp högre modellnummer alternativt en 2:a på slutet.

  • Roland TD-17KV och TD-17KVX har uppgraderats med de nya tunnare cymbalerna. Nya modellerna kallas TD-17KV2 och TD-17KVX2
  • TD-27KV har fått nya crashcymbaler och framför allt har hi-hatten VH-10 bytts ut mot VH-14D vilket får anses som en markant uppgradering. Modellen heter nu TD-27KV2
  • VAD306 har fått de nya tunnare cymbalerna.
  • VAD503 heter numera VAD504 och har försetts med den nya tunnare crash-cymbalen, VH-14D hi-hat och stadigare cymbalstativ av samma modell som flaggskeppet VAD706.
  • VAD506 heter numera VAD507 och har försetts med de nya tunnare crashcymbalerna, VH-14D hi-hat och stadigare cymbalstativ av samma modell som flaggskeppet VAD706.


De nya tunnare cymbalerna heter CY-12C-T och CY-14R-T.  Samtliga nya produkter kommer du inom kort att hitta i webbutiken.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.