Henrik

Ny serie från Meinl

Meinl har utökar Classic-serien med Custom Dual. Cymbaler i B12-legering med läcker utseende och med harmonisk balans mellan varm botten och explosiv respons med skimrande toppregister.

Bakom Classic Custom Dual Series läckra utseende hittar du cymbaler med harmonisk balans mellan varm botten och explosiv respons med skimrande toppregister. Cymbalerna är gjorda av B12 legeringen och bildar grunden som förädlas med hi-tech tillverkningens alla steg och bearbetning. Utsidans extra svarvningen gör att Classics Custom Dual reagerar snabbt med kontrollerad wosh och sustain.
Serien är komplett och brett sortiment, som hi-hatar, crashar, ride cymbaler, china och splashar men även trash splash, trash crash och trash china för de som vill ha kompletta uppsättningar eller ha en eller annan Classics Custom Dual som extra krydda i sin befintliga setup.
Tillverkningen sker med 100% förnybar energi i Tyskland av B12 bronslegering och flera steg av svarvning och extra hamring som bildar Dark/Brilliant finishen.


Specifikationer:
Blandning av varmt sound och explosiv respons.
High-tech computerized manufacturing.
Bred och rik ljudkaraktär och musikalisk fyllighet.
Made in Germany med 100% förnybar energi.
2års garanti.
Passar de flesta musikstilar som Rock, Pop, Metal, Fusion, Studio, R&B
Dark / Briljant finish.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.