Henrik

Nu är Strike Pro SE här!

Väntan är över! Alesis efterlängtade Strike Pro Special Edition är här. Maffiga trummor och en trummodul packad med högkvalitativa ljud. Denna bloggpost skrevs ursprungligen 200318

Alesis Strike Kit blev en omedelbar succé. Ett digitaltrumset med snygga och stora pads kompletterad av en modern trummodul med grymt ljud. Allt dessutom till ett pris som fått konkurenterna att svettas floder. Nu har Alesis släppt uppföljaren, Special Edition (SE). 

Vid en första anblick är det den stora bastrumman på hela 20" som är den uppenbara och mycket uppskattade förändringen. Det är inte bara att det ser mer "akustiskt" ut, bastrumman är riktigt stadig och det känns därför extra bra att spela på den. 

Trumskinnen är en ny vit 2-lagersmodell för bättre hållbarhet och spelkänsla.  Hårdvaran är numera svart och stämskruvarna mässingfärgade. Hi-hat:en har fått en ordentlig uppgradering också. Inte bara att den nu är 14" stor (12" tidigare) utan den har även en annan konstruktion. 

Den allra största uppdateringen av Strike är dock på insidan. Trummorna har en helt ny och förstärkt konstruktion.  Om Alesis Strike inte redan var ett väldigt åtråvärt trumset så blev det än mer så nu. 

Du hittar Alesis Strike Pro SE här >>>

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.