Henrik

Explosiva K Paper thin

Nu har Zildjian lanserat en ny serie inom K Family, nämligen K Paper Thin Crashes. Dessa cymbaler är inspirerade av de papperstunna cymbaler som Zildjian började erbjuda redan på 1950-talet. Efter en noggrann granskning av över 70 års cymbaltrender - så har Zildjian återupplivat denna viktklass som många trummisar har efterfrågat.

K Paper Thin Crashes finns i storlekarna 18", 19", 20", 21" och 22", och kombinerar de populära pappers tunna egenskaperna med de karaktäristika som är unika för större cymbaler. Dessa cymbaler är lika starka som de är lätta, och erbjuder ett explosivt mörkt crashljud med kort efterklang, och ett lent ljud när de spelas med stocken på cymbalens undersida. En nyckelfaktor är en omformad trestegs hammarteknik som öppnar upp de soniska nyanser som ger Paper thin sitt signum. Den extra tunna profilen ger extra skimmer när de kraschas, och ger en lågfrekvent resonans som inte finns någon annanstans i K Family.

Om du vill ha ett crashljud som sticker ut från mängden, och som passar perfekt för jazz, fusion, pop, rock eller annan musik där du vill ha dynamik, uttryck och personlighet, så är K Paper Thin Crashes något för dig. Testa dem idag! Du kommer inte att ångra dig. Du kan köpa dem hos oss på Trumslagaren här >>>. Om du vill höra hur de låter, kan du kolla på dessa videoklipp


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.