Henrik

Coolaste trumsetet på år och dag?

Det finns få trumset som blivit ikoniska men detta är sannerligen ett. Att Vox nu producerat ett litet antal Telstar 2000 tycker vi förstås är fantastiskt. Den magiska bastrumman, inbyggda cymbalstativet, invändiga bastrumdämparna och krokodilfinishen kan få vilken trummis som helst att vilja provspela. Detta trumset drar allas blickar till sig. Oavsett vad man tycker om trumsetet så är det väldigt unikt.

Att sätta sig vid detta mycket speciella trumset känns som en resa tillbaka i tiden. Vox har lyckats återskapa det ikoniska utseendet och funktionerna men lyckligtivs har de använt modern tillverkningsteknik till stommarna. Resultatet är ett trumset som inte bara ser fantastiskt ut - det låter riktigt bra också. Extra kul är att Telstar dessutom inkluderar hi-hat-stativ, virvelstativ och bastrumpedal i klassisk vintage-stil. Trumskinnen är riktiga Remo USA.

För er som funderar. Ja, Remo kommer att erbjuda ersättningsskinn. Och ja, trummorna känner de flesta av oss igen som Trixon Speedfire. I USA såldes de dock som Vox Telstar. 

Endast ett fåtal trumset har tillverkats. Älskar du också Vox så gäller det att vara snabb :) 


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.